Seksspeeltjes voor vrouwen

Om te gaan met Fun Factory Toys, wil ik tenminste omdat vibrators zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen en zeer aangenaam voor de aanraking. Hoewel, natuurlijk, het belangrijkste is dat deze vent naar de smaak van je vagina valt, en geen palmen, maar het is noodzakelijk om het kennisproces te benaderen. Het is beter om je nieuwe speeltje samen met een man te proberen wanneer je vrij enthousiast en ontspannen bent na klassieke seks, en je hebt geen problemen met de penetratie van het ‘Alien-object’. Bovendien is dit een geweldige optie, als de emotionele component belangrijk is voor het orgasme, maar je geliefde wordt soms uitgeademd, zonder de finish van een paar minuten te bereiken – gebruik een speeltje als een finish akkoord. Als u een langdurige droom wilt uitvoeren en dubbele penetratie wilt uitproberen, en vervolgens toegang van de achtertuin om de man te vertrouwen: deze vibrator is te groot voor anale seks (ik twijfel er niet aan dat de penis van uw man ook groot genoeg is, Maar ook zelfvertrouwen dat het toevertrouwen van delicate werk nog, een betere levende kerel die zich zorgen maakt over jou).
Als u besluit om de apparatuur alleen te beheersen, maar de buzz van de gadget zal u niet genoeg initiëren (zoals ik), gebruik dan het condoom (immers, smeermiddelen hebben geen thuis) – en betreedt de vibrator op zich zonder natuurlijk smeermiddel zal veel gemakkelijker zijn. Speelgoed heeft meer dan 10 modi en 6 snelheden, maar ik zou niet aanraden om onmiddellijk over te schakelen naar het maximum, vooral als u besluit om te beginnen met de stimulatie van de clitoris. Toch is siliconen penis veel rougher aanwezig, en te agressieve stimulatie zal alleen irriteren. Goed nieuws: gadget kan worden gebruikt in de douche (trouwens, een geweldige manier om ‘s ochtends op te vrolijken, als u besluit om koffie te verlaten). En zij zijn ook erg leuk om de nek te masseren – zichzelf en geliefden na een drukke dag. Grap! (In feite is het echt leuk.)

Aanvankelijk twijfelde ik of ik een vibrator koopt, omdat alle modellen mij een ander en te realistisch zijn.

sildalis

Maar mijn nieuwe vriend van Fun Factory bleek in alle opzichten geweldig te zijn. Toen ik de doos opende, was mijn eerste reactie: «Wat is hij leuk!»Ja, ja, het is echt heel schattig: roze, van een aangenaam rubber, matig zacht. Deze vibrator is een volledige high-tech gadget. Het heeft een zeer handige oplader die is bevestigd met een magneet, mooie knoppen en maar liefst 8 (!) Werkmodi. Wat betreft de grootte, dan ben ik volledig tevreden: ik denk dat de vibrator niet te groot zou moeten zijn, de middelgroot is voldoende.

Het kan ook de clitoris stimuleren: de basis van de gadget heeft zo’n uitsteeksel dat alle belangrijke punten stimuleert. Het enige minpuntje is om het apparaat volledig op te laden, het duurt ongeveer 10 uur, dus voor een onvergetelijke avond in het bedrijf met een «vriend» moet van tevoren worden voorbereid!

Posted in <a href="https://tienequevenirasiestadicho.com/category/geen-rubriek" rel="category tag">! Geen Rubriek</a>