Match onder de riem als een paar op zoek naar perfecte compatibiliteit van de chirurg

Match onder de riem: hoe de paren perfecte compatibiliteit van de chirurg zoeken

De eigenaar van de Glansy Medical Associates Clinic in het Verenigd Koninkrijk, die in het VK is ingeschakeld, te beginnen met het verwijderen van haar met een laser en http://www.pitlifestyle.nl/body/ eindigend met het ontwerp van «Designer Vagin», is Dr. Lucy Glancy zeker dat de paren gelukkiger zijn in bed, als je hun genitalen perfect hebt benaderd. De procedure die ze aanbiedt, heette «Genital Matchmaking» (Genital Matchmaking). Het is niet universeel voor elk paar, hier heb je een individuele aanpak nodig.

Wat is genitale mat?

Als het gaat om mannen en mensen met leden, dan gaven ze omwille van de perfecte matcha akkoord met een toename van het kamagra kopen lid met behulp van de vulstoffen die bestaan ​​uit hun eigen vet. En voor vrouwen en mensen met vagina’s die relevantere laser versmalling van de vagina of labioplastiek – werking bij het veranderen van de vorm van het geslacht. Glany merkte op dat het paar meestal begint met het feit dat de vrouw de procedure voor de versmalling van de vagina passeert, en als het paar een beetje lijkt te zijn, neemt een man het lid toe. Vóór de werking van Labioplasty kiezen vrouwen uit de voorgestelde plastic penissen die het meest dat lijkt op een lid van hun partner.

Glany geeft toe dat vanaf het moment van Lokdauna het verzoek om match met 55% steeg. «Koppels weten nu meer over wat hen kan helpen nog meer plezier te krijgen van seksleven, – Reacties Dr. Glancy. – Een van de dingen die ze op zoek zijn, is ideale compatibiliteit. Ze willen dat hun geslachtsdelen passen, hoe de handschoen past bij de hand of als een sleutel – naar een sleutelgat «.

Die meestal akkoord gaat met deze procedures? In de regel zijn er paren voor «Mater», die al kinderen hebben, en ze zijn niet van plan om een ​​ander te maken, vrouwen ouder dan veertig, die het gevoel hebben dat hun vagina elasticiteit en elasticiteit is verloren.

Kritiek

Aan het idee van genitale Matty zijn er veel vragen – niet aan de technische kant, maar aan de motivatie van klanten en de geldigheid van chirurgische interventie. Ten eerste, in het idee: genieten van seks, heb je iets nodig in jezelf «Stinging» – er is veel ongezond. Seks perfecte mensen niet met perfecte lichamen, maar gewone mannen en vrouwen. Wie zal altijd «iets verkeerd» zijn omdat ze het meest gewone zijn: rimpels, plooien, stretching.

Ten tweede is het noodzakelijk om te begrijpen hoe belangrijk deze beslissing zich bewust en onafhankelijk is, en niet gedicteerd door kritiek van een partner of niet geaccepteerd onder druk uit de samenleving. Labioplasty is bijvoorbeeld een puur esthetische procedure en er is geen echte behoefte aan. Als een vrouw haar partner naar een dergelijke procedure duwt, kan het praten over de ongezonde omgeving in het gezin. In de wens om te remake de partner, ligt veel interne complexen en verwondingen, die nauwelijks zijn toegestaan, zelfs als de partner komt om elkaar te ontmoeten en te maken wat ze van hem willen maken.

Ten derde, als mannen het lid verhogen, en vrouwen de vagina versmelten, betekent dit dat seks voor hen uitsluitend wordt verminderd naar de peniso-vaginale daad, terwijl er duizend en een manier is om elkaar te verrichten zonder te verrichten zonder toevlucht te nemen zonder toevlucht te nemen. Maar zelfs als u de voorkeur geeft aan een persoonlijke manier om van te genieten, zijn er veel opties Hoe u uw intieme leven ten goede kunt veranderen zonder operaties: smeermiddel, erectiele ring, een verscheidenheid aan speelgoed.

Onthoud dat seks niet naar de vorm en de grootte van intieme organen kookt, en voordat je iets in jezelf verandert, vraag de vraag of je het echt wilt of iemand anders je dit doet.

Posted in <a href="https://tienequevenirasiestadicho.com/category/geen-categorie" rel="category tag">! Geen categorie</a>